• تصویر جلوگیری از سفیدی مو با روغن نارگیل

    جلوگیری از سفیدی مو با روغن نارگیل | مقالات Rate this post بدن شما دارای فولیکول های مو می باشد . فولیکول های مو سلول های رنگدانه ای دارد به نام ملانین ،این سلول ها به موهای شما رنگ می دهند. ولی با گذشت زمان فولیکول های مو رنگدانه راکم کم از دست میدهند و در نتیجه موهای سفید ایجاد شود. بسیاری از افراد هنوز جوان هستند و در سلامت کامل به سر می برند، که میزان زیادی از موهایشان سفید میشود. سفیدی مو میتواند نشانه ای از پیری و آسیب جسمی و روحی باشد و بسیاری از افراد همیشه با ظاهر شدن موهای سفید سعی می کنند آنها را رنگ کنند تا پنهان شوند. این بیماری زندگی را تهدید نمیکند، بلکه زیبایی خاصی را نیز برای جوانان ایجاد می کند. پدیده سفید شدن مو در جوانی هم برای آقایان و هم برای خانم ها اتفاق می افتد. این مشکل به طورمعمول در جوان های بین سن ۲۰ تا ۴۰ سالگی بروز می کند و باعث می شود که افراد احساس نگرانی و کمبود اعتماد به نفس داشته باشند. آنها اغلب با رنگ کردن رنگ مو های خود را بازیابی می کنند اما با این حال رنگ برای زمان طولانی …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر استفاده از روغن جوجوبا برای دور چشم

    استفاده از روغن جوجوبا برای دور چشم | مقالات Rate this post استفاده از روغن جوجوبا برای دور چشم میتواند جایگزین کرم های شیمیایی شود؟ با افزایش سن ، پوست با از دست دادن خواص الاستیک خود شروع به پیر شدن میکند به طوری که در اطراف چشم به صورت خطوط پنجه کلاغی و چین و چروک های ریز و درشت و گاهی با سیاهی ، گود رفتگی یا پف زیر چشم بروز میکند. برای کم کردن سرعت تغییرات ناشی از پیر شدن متخصصان توصیه ها و راهکارهای مختلفی را پیشنهاد میدهند یکی از این روش ها استفاده از روغن جوجوبا برای دور چشم میباشد. خواص و مکانیزم های اثر روغن جوجوبا برای دور چشم روغن جوجوبا سرشار از ویتامین ای و بی ، سلنیوم، روی، مس، کروم، ید، اروسیک اسید، اولئیک اسید، ایکوزونئیک اسید و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای سلامت پوست است. روغن جوجوبا عملکردی همچون سبوم روغن طبیعی موجود در پوست دارد که با افزایش سن پوست تولید آن را کاهش میدهد در نتیجه پوست خشک و شکننده میشود و چروک ها و بد شکلی ها شروع به پدیدار شدن میکنند. استفاده از روغن جوجوبا دور چشم میتواند با جایگزین کردن سبوم مانع …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن آرگان برای صورت

    روغن آرگان برای صورت

    روغن آرگان برای صورت | مقالات Rate this post روغن آرگان برای صورت ، ارمغان زیبایی و سلامتی از طبیعت روغن آرگان برای صورت از صدها سال پیش در مراکش و طب سنتی شرق ، به عنوان اکسیر جوانی و طراوت به کار رفته است. در طب مدرن نیز فواید بی شمار آن به اثبات رسیده است امروزه در محصولات آرایشی ، زیبایی و درمانی از آن به وفور استفاده میشود. استفاده از روغن آرگان برای صورت هر آنچه که پوست ، برای تغذیه به آن نیاز دارد را فراهم می کند. از جمله ویتامین های A، E، C، امگا ۶، امگا ۹، لینوئیک اسید، اولئیک اسید، انواع آنتی اکسیدان ها، کارتنوئید ها، اسیدهای چرب و سایر مواد مغذی. پوست شما چرب باشد یا خشک روغن آرگان از آن به بهترین شکل مراقبت خواهد کرد. موارد مورد استفاده روغن آرگان برای صورت خاصیت نرم کنندگی و آب رسانی به پوست با استفاده از مقدار کمی روغن آرگان ، این روغن به راحتی جذب پوست شده و ساپوتین موجود در آن با نگهداری رطوبت درون بافت پوست ، آن را نرم و مرطوب و شاداب نگاه میدارد. همچنین ویتامین E که محلول در چربی میباشد باعث محبوس شدن آب در پوست …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن آرگان برای پوست صورت

    روغن آرگان برای پوست صورت | مقالات Rate this post خواص بی نظیر روغن آرگان برای پوست صورت روغن آرگان از هسته هایی که بر روی درختان آرگان بومی مراکش رشد می کنند تهیه می شود. این روغن اغلب به صورت  روغن خالص فروخته می شود،که مستقیما به صورت موضعی( روغن آرگان برای پوست صورت ) استفاده می شود. همچنین این روغن فواید درمانی دیگری نیز دارد. از آن در ساخت کپسول های تقویتی ، محصولات آرایشی مانند شامپو ، صابون و نرم کننده استفاده می شود. روغن آرگان هم به صورت موضعی و هم به صورت خوراکی برای بهبود سلامت پوست ، مو و ناخن ها استفاده می شود. خواص مفید این روغن برای سلامت پوست ، به دلیل وجود ویتامین های مختلف می باشد. فواید روغن آرگان برای پوست صورت حفاظت از پوست در برابر صدمات ناش از نور آفتاب طی مطالعاتی که در سال ۲۰۱۳ انجام شد مشخص شد که بانوان مراکشی مدت هاست که از این روغن آرگان برای حفاظت از پوست خود در برابر نور خورشید استفاده می کنند. این مطالعه نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در روغن آرگان به محافظت از پوست در برابر رادیکال های آزاد ناشی از نور آفتاب کمک …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن جوجوبا برای ریش

    روغن جوجوبا برای ریش

    روغن جوجوبا برای ریش | مقالات Rate this post روغن جوجوبا برای ریش مقدمه : ریش همانند موی سر نیازمند به رسیدگی است، زیرا ریش محبوبیت زیادی در بین افراد دارد ‌. در حالی که همه‌ی مردان موهایی ضخیم نداشته یا طی عواملی کم پشت و رشد کمی دارند. آیا با خواص روغن جوجوبا آشنا هستید؟ طی تحقیقات انجام شده روغن جوجوبا در رشد ، رویش ، تقویت و ضخامت ریش تاثیر بسزایی داشته است و موجب بهبود شده است. استفاده از روغن جوجوبا از دهه ۱۹۷۰ آغاز شد .   روغن جوجوبا : روغن تولید شده در بذر گیاه جوجوبا ، درختچه ای بومی در جنوب غربی ایالات متحده ، مناطق بیابانی آریزونا ، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است . وزن روغن تقریبا ۵۰ درصد از دانه جوجوبا را تشکیل می‌دهد . روغن جوجوبا میزبان انواع مختلف پوست ، مو و ناخن است. علاوه بر استفاده از روغن جوجوبا برای دور چشم ، برای ریش نیز استفاده می کنند. خواص روغن جوجوبا : حاوی ویتامین‌های A ، E و D برطرف سازی آکنه ، اگزما ، خشکی و چروک پاکسازی سطح پوست از هر گونه مواد آرایشی محافظت در برابر آفتاب برقراری تعادل در چربی پوست ضدباکتریایی و …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن جوجوبا

    روغن جوجوبا

    روغن جوجوبا | مقالات Rate this post روغن جوجوبا روغن جوجوبا یا همان هوهوبا یک موم مایع بدون بو و به رنگ طلایی است که از دانه‌های گیاه جوجوبا تولید می‌شود. این روغن از یک درختچه‌ی صحرایی به‌دست می‌آید که در مناطق خشک آریزونا، مکزیک، و کالیفرنیا یافت می‌شود و به صورت موم مایع استخراج می‌شود و سپس این موم تصفیه می‌شود تا روغن بدون بو و بدون رنگ جوجوبا به‌دست بیاید. اساسا این درختچه خودش را با شرایط بد جوی مانند مناطق خشک وفق داده است و نصف وزن دانه‌های جوجوبا از روغن و استرها تشکیل شده است. بنابراین نرخ تولید این روغن بسیار بالا است. می‌توان از این روغن به تنهایی یا به صورت ترکیب با روغن‌های دیگر استفاده کرد تا مفیدتر باشد. این روغن به خاطر خواص نرم‌کنندگی و آب‌رسانی که دارد اهمیت بسیار پیدا کرده‌است. کاربردهای فراوان روغن جوجوبا باعث شده‌است تا بخش جدایی‌ناپذیر صنعت مراقبت از پوست و مو باشد و روغن هایی مثل روغن جوجوبا برای ریش را تولید کنند. این روغن با حفظ رطوبت پوست و مو توازن طبیعی آن را حفظ می‌کند. آیا با خواص روغن جوجوبا آشنا هستید؟  روغن جوجوبا بسیار شبیه به سبوم است ( روغن طبیعی که پوست و موی …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن آرگان خوب چگونه باید باشد؟

    روغن آرگان خوب چگونه باید باشد؟ | مقالات Rate this post روغن آرگان خوب چگونه باید باشد؟ شاید در مورد روغن آرگان خوب چگونه باید باشد؟ چیزهایی شنیده و خوانده باشید. بارها این سوال برایتان پیش آمده که چگونه باید یک روغن آرگان اصل را از یک روغن بی کیفیت و تقلبی تشخیص دهیم؟ شما تنها کسی نیستید که این سوال برایش پیش آمده و اگر سری به گوگل بزنید خواهید دید که سوالات فراوانی در مورد این روغن مطرح شده است. اکثر سایت هایی که به این سوال پاسخ داده اند به صورت پراکنده به آن پرداخته اند. قصد داریم در این مطلب این ایده را با دید جامع تری جلو ببریم. ما در این مقاله به این سوال پاسخ دهیم که آیا خواص روغن آرگان واقعی است یاخیر؟ و چقدر از خواص شگفت انگیز روغن آرگان اطلاعات دارید؟   روغن آرگان خوب   روغن آرگان چیست؟ روغن آرگان ( روغن مراکش یا رو غن آرگان مراکش ) از درخت آرگان ( آرگانیا اسپینوزا ) که بومی مناطق جنوبی مراکش است تهیه می شود. میوه این درخت تقریبا اندازه یک آلو می باشد که دارای پوسته ای سخت می باشد و در داخل آن یک یا سه هسته بسیار با …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن کندش اصل

    روغن کندش اصل

    روغن کندش اصل | مقالات Rate this post روغن کندش اصل شاید نام این گیاه را زیاد شنیده باشید مخصوصا اگر مشکل ریزش مو داشته باشید . بر اساس تحقیقاتی که در طب سنتی صورت گرفته اثبات شده که روغن کندش اصل برای درمان ریزش مو بسیار موثر است . همچنین از آن می توان برای درمان سینوزیت و مشکلات سینوسی استفاده کرد . در این مطلب قصد داریم تا روغن کندوش و خواص روغن کندوش آن را به شما عزیزان معرفی کنیم .   روغن کندش   آشنایی با گیاه کندش این گیاه بومی کشور هندوستان می باشد و طبعی گرم و خشک دارد . کندش گیاهی است با ساقه کوتاه و ریشه ای محکم . گل های این گیاه به رنگ زرد مایل به سبز می باشند و از ریشه این گیاه پودر و روغن استخراج می کنند که خاصیت درمانی دارد . این گیاه دارای ریشه ای سمی می باشد که باعث بسته شدن رگ ها و افت فشار خون می شود . همچنین از این گیاه به عنوان ماده موثر پماد هایی که برای رماتیسم می باشند استفاده می شود . پودر این گیاه ممکن است باعث ایجاد آلرژی شود . اگر با پوست دست تماس …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر روغن کندش برای مو

    روغن کندش برای مو

    روغن کندش برای مو | مقالات Rate this post خواص روغن کندش برای مو روغن کندش خواص فراوانی دارد و می توان گفت که یکی از موثرترین گیاهان دارویی است. در مقاله قبل درباره روغن کندش اصل توضیحاتی را خدمت شما همراهان عزیز ارائه دادیم، در  این مقاله میخواهیم درباره خاصیت روغن کندش برای مو اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم. کندش گیاهی با طبع گرم و خشک می باشد که در درمان بسیاری از بیماری ها از جملع سینوزیت کاربرد دارد ولی از مهم ترین کاربرد های آن میتوان تقویت پیاز مو را بر شمرد. هم چنین توجه داشته باشید که این گیاه تقریبا سمی محسوب می شود و در مصرف آن بایستی احتیاط نمود.   روغن کندش برای مو   اطلاعاتی در رابطه با گیاه کندش گیاه کندش در انواع و گونه های فراوانی وجود دارد، ریشه ای تیره رنگ و سخت دارد که درون ریشه به رنگ روشن و مایل به زرد می باشد. ریشه این گیاه به شدت سمی است و حتی میتواند کشنده باشد باید مراقب باشید که از ریشه این گیاه را مورد مصرف خوراکی قرار ندهید و فقط برای موارد خارجی استفاده شود. از گیاه کندش خیلی استفاده ها می کنند مخصوصا در طب …

    بیشتر بخوانید »
  • تصویر طرز استفاده از روغن خراطین برای باسن چگونه است؟

    طرز استفاده از روغن خراطین برای باسن چگونه است؟ | مقالات طرز استفاده از روغن خراطین برای باسن چگونه است؟ طرز استفاده از روغن خراطین برای باسن برای اثر بخشی بهتر پس از استفاده‌ی ۶۰ الی ۷۰ روزه نتایج خود را نمایان خواهد کرد. شما می توانید به جز کاربرد آن برای افزایش سایز باسن و سینه روی اندام های خصوصی، مفاصل برای کاهش درد و زیر چشم برای کاهش گودی استفاده کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید استفاده از این روغن در هر یک از این موارد گفته شده، موثر است. در اصل اگر قرار است از آن برای افزایش سایز باسن استفاده شود تاثیر گذاری خود را خواهد گذاشت. و اگر قرار است برای کاهش گودی چشم بکار رود نیز تنها همین عملکرد را از خود نشان خواهد داد. این یعنی آنکه اولاً شما یک روغن هوشمند در اختیار دارید. و دوم اینکه اگر روغن خراطین اصل را تهیه نکنید نمی توانید نتایج یاد شده را کسب کنید. پس مراقب باشید و برای خرید این روغن هوشمندانه عمل کنید.     اهمیت اصل بودن روغن خراطین اصل بودن هر کالا و محصولی برای هر خریدار اهمیت ویژه ی خودش را دارد. اگر بگوییم اصل بودن بر  طرز …

    بیشتر بخوانید »