👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

مشاوره در واتساپ طلابیوتی
مقالات

کلسترول و مصرف روغن های سالم

کلسترول و مصرف روغن های سالم | مقالات

Rate this post

کلسترول و مصرف روغن های سالم و پیشگیری و درمان کلسترول
کلسترول نوعی چربی و از مواد مهم غشا است که در خون وجود دارد. این ماده علاوه بر اینکه  توسط خود بدن تولید میگردد  جزء محصولات مشتق شده از حیوانات نیز  به دست می آید.
کلسترول در تک تک سلول های بدن یافت می شود و در حالت ملموس فیزیکی ، چرب و چسبنده است .
کلسترول خون از دو منبع اصلی تأمین می شود :
کلسترول تولید شده از کبد :
پس از صرف غذا کبد پوششی پروتئینی کیلومیکرون را از خون برداشته و در مدت زمان میان وعده های غذایی، کلسترول را تولید و درون گردش خون میریزد . لازم است بدانید کلسترول قابل حل شدن در خون نیست و به وسیله لیپوپروتئین ها به سراسر بدن منتقل می گردد. کبد هم می تواند کلسترول بردارد و هم در خون قرار دهد . این کلسترول همان چیزی است که پزشک اندازه گیری می نماید .
کلسترول تولید شده از رژیم غذایی :
این عنصر غذایی بسیار شبیه به شکر ، چربی ها ، پروتئین ها و ویتامین ها و املاح معدنی ست .
به طور عمده این کلسترول در گوشت ، جگر ، تخم مرغ ، و غذا های لبنی به بدن می رسد .پس از صرف غذا کلسترول از طریق روده جذب شده و سپس همراه با تری گلیسربدا درون پوششی پروتئینی بسته بندی می شوند . که این پوشش  ها کیلو میکرون می گویند . لازم به ذکر است که  غذا های گیاهی کلسترول ندارند .
نحوه تشخیص بالا بودن کلسترول خون
بالا بودن کلسترول خون فقط از طریق آزمایش خون مشخص می شود و هیچ علامت بیرونی ندارد . معمولا توصیه می گردد که هر ۵ سال یکبار سطح کلسترول خون را اندازه گرفته و توجه فرمایید که حدود ۹ الی ۱۲ ساعت قبل از انجام آزمایش ، هیچ نوع خوردنی مصرف نکنید  تا میزان صحیح آن بدست آید .
عملرد کلسترول چیست ؟
به طور کلی کلسترول ۴ عملکرد دارد که بدون آن ها ، انسان زنده نخواهد ماند .
در ساختار دیواره سلولی نقش دارد.
بخشی از اسید های معده را تشکیل می دهد .
به بدن اجازه می دهد تا ویتامین D تولید نماید.
به بدن اجازه می دهد تا یکسری از هورمون ها را تولید نماید .
 
تفاوت کلسترول ال دی ال و کلسترول اچ دی ال
لیپوپروتئین با چگالی پایین ( ال دی ال)
کلسترولی که توسط این لیپوپروتئین جابه جا می شود را کلسترول بد می نامند . لیپوپروتئین ال دی ال کلسترول را روی دیواره رگ ها نشانده و موجب شکل گیری ماده سخت و ضخیمی که همان پلاک کلسترول است  می شود. با گذشت زمان پلاک کلسترول موجب ضخیم شدن دیواره رگ و نازک شدن مجرای عبور خون می شود . این فرایند را تصلب شراین می نامند .
لیپو پروتئین با چگالی بالا ( اچ دی ال )
چون  لیپو پروتئین اچ دی ال با برداشتن کلسترول از دیواره شریان و بردن آن به کبد از تشکیل پلاک جلوگیری می نماید ، کلسترول خوب نامیده می شود . بنا بر این مقدار ال دی ال بالا و اچ دی ال پاییین ، از فاکتور های خطر ایجاد تصلب شراین است در حالی که نسبت پایین ال دی ال به اچ دی ال برای بدن بسیار مفید خواهد بود .
لیپو پروتئین خیلی کم چگالی ( وی ال دی ال )
این نوع پروتئین که شبیه کلسترول ال دی ال است اما میزان چربی آن بیشتر از همه بوده و میزان خیلی کمی پروتئین دارد .
تری گلیسیرید :
تری گلیسیرید ها نوع دیگری از چربی خون هستند که در خون موجود می باشند . و از انواع خیلی کم چگالی می باشند . کالری اضافی ، الکل یا قند خون موجود در بدن به تری گلیسیرید تبدیل شده و در سلول های چربی درون بدن ذخیره می شوند .
تری گلیسرید ها بر اساس ساختمانشان به دو گروه اشباع و غیر اشباع دسته بندی می سوند .
چربی های اشباع از گوشت و محصولات لبنی تأمین می شوند و می توانند مقدار کلسترول خون را بالا ببرند .
همچنین برخی از روغن های گیاهی که از نارگیل ، نخل  و کاکائو تهیه می شوند . همچنین اشباع بالایی دارند .
 
توجه :
دو عامل وراثت و رژیم غذایی تأثیر فراوانی بر( ال دی ال )و( اچ دی ال) و کلسترول فرد دارد .
رژیم های غذایی که دارای مقدار بالای چربی های اشباع و کلسترول هستند موجب افزایش مقدار ال دی ال خون می شوند .
 
تفاوت کلسترول بالا  و تری گلیسرید  بر اساس مزاج افراد
کلسترول بالا در افراد گرم مزاج رخ می دهد و تری گلیسرید در افراد سرد مزاج رخ می دهد .
 
علائم کلسترول بالا چیست ؟
کلسترول بالا معمولا علائمی ندارد و به صورت تصادفی در جریان آزمایش خون آشکار میگردد. اما در مراحل پیشرفته ممکن است علائم زیر را داشته باشد :
کلسترول به صورت توده های کوچک در تاندون ها جمع می شود
کلسترول به صورت برجستگی های زرد رنگ کوچکی در پوست دیده میشود .
حلقه سفیدی دور قرنیه چشم دیده خواهد شد .
کبدو طحال بزرگ خواهد شد .
درد شدید شکمی در اثر التهاب پانکراس ایجاد می گردد.
درد در قسمت قفسه سینه و باعث حمله قلبی خواهد شد.
ایجاد خستگی شدید و ضعف مزمن
خواب آلودگی
خشکی و تلخی دهان و همچنین ایجاد بوی بد در دهان
ایجاد مشکلات پوستی
ایجاد نفخ و سوء هاضمه
ایجاد سرگیجه و سردرد
وز وز گوش
ورم و پف کردن صورت
ایجاد یبوست
به وجود آمدن آلرژی های غذایی در فرد
خواب رفتن پاها و احساس گزگز در پاها
به هنگام خواب کف پا ها بسیار داغ شده و فرد را بیدار می کند
درد های نسبتا مقاوم به درمان در ناحیه ساق و کف پا و گاهی هم در سایر نواحی بدن
تعریق زیاد
 
بیماری های مرتبط با کلسترول بالا
بیماری های قلبی و در نهایت سکته قلبی
سکته و ایست مغزی
مقاومت به انسولین و درنتیجه ایجاد بیماری دیابت
 
 
عواملی که بر کلسترول خون اثر می گذارد
رژیم غذایی
چربی های اشباع و کلسترول موجود در خوراکی ها سطح کلسترول خون را بالا می برد .
سعی به کاهش مصرف خوراکی های حاوی چربی اشباع و کلسترول نمایید .
هیچ یک از غذا های پرکالری حتی بهترینشان  اثری جادویی در ناپدید کردن مضرات رژیم های ناسالم را ندارند .
با قرار دادن این غذا ها در یک رژیم غذایی سالم ، همراه با ورزش ، شاهد بیشترین اثر در کاهش کلسترول خواهید بود و همچنین از اثرات مثبتی بر سلامتی تان بهره می برید .
وزن بدن
اضافه بدن و چاقی علاوه بر اینکه خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد ، باعث افزایش سطح کلسترول خون هم می شود . کاهش وزن می تواند به شما برای کاهش کلسترول  ال دی ال و افزایش سطح کلسترول اچ دی ال کمک نماید .
ورزش و فعالیت روزانه
فعالیت بدنی روزانه سطح کلسترول اچ دی ال را بالا برده و سطح کلسترول ال دی ال را کاهش می دهد . میزان ورزش توصیه شده روزانه حداقل ۳۰ دقیقه می باشد .
سن و جنسیت
هر چه سن ما بیشتر می گردد سطح کلسترول خون نیز افزایش می یابد . قبل از سن یائسگی زنان سطح کلسترول کمتری نسبت به مردان دارند . اما بعد از دوران یائسگی سطح کلسترول خون زنان نسبت به مردان هم سن خود ، افزایش می یابد .
قند خون و دیابت
دیابت کنترل نشده باعث افزایش سطح کلسترول خون می شود . با کنترل قند خون می توان به کاهش سطح کلسترول خون نیز کمک نمود .
عوامل وراثتی
کلسترول بالای موجود در خون می تواند ژنتیکی و وراثتی باشد.
استعمال دخانیات
استعمال دخانیات و مصرف مواد مخدر به دیواره رگ های خونی آسیب رسانده و آنهارا برای رسوب کردن کلسترول آماده می کنند. همچنین می تواند سطح کلسترول خوب خون را کاهش دهد .
کم کاری تیروئید
بیماری های کبد
بیماری های کلیوی
سندروم متابولیک
سندروم کوشینگ
سندروم تخمدان پلی کیستیک در بانوان
مصرف داروهایی که سطح ال دی ال و اچ دی ال را تغییر می دهد .
بارداری و عواملی که باعث بالارفتن هورمون ها در بدن می شود .
بعضی از داروها مانند برخی از انواع دیورتیک ها می توانند سطح کلسترول را افزایش دهد .
عمده غذاهایی و خوراکی هایی که کلسترول بالایی دارند عبارتند از:
کره
روغن ها
گوشت خوک
گوشت چرب و فراوری شده
چربی های لبنی
زرده تخم مرغ
پنیر
میگو
و…
رابطه میان گوشت و کلسترول
چربی‌های حیوانی مخلوط و ترکیب پیچیده‌ای از تری گلیسیریدها، با مقدار کمتری از فسفولیپیدها و کلسترول هستند لذا تمام غذاهای دارای چربی حیوانی حاوی کلسترول می‌باشند. سعی کنید به جای سرخ کردن گوشت آن را بپزید و یا به صورت کبابی استفاده نمایید .
از گوشت مرغ استفاده کرده و قبل از پختن آن ، پوست آن را جدا نمایید.
از گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس و… جدا خودداری فرمایید.
از مصرف دل ، جگر ، قلوه ، که حاول کلسترول فراوانی هستند خودداری نمایید.
درهفته حداقل ۱ مرتبه ماهی میل نمایید.
 
درمان کلسترول بالا از منظر طب سنتی ( کلسترول و مصرف روغن های سالم )
حجامت عام
از منظر طب سنتی و اسلامی بهتر است حجامت در نیمه ماه قمری و در ۱ الی ۳ مرحله انجام پذیرد .
نوشیدن آب ولرم
پیاده روی
کافیست روزانه حداقل به مدت ۳۰ دقیقه پیاده روی نمایید .
نوشیدن دمنوش چای سبز
مصرف روغن شیرین بیان
کافیست ۵ الی ۱۰ قطره از روغن شیرین بیان طلای طبیعت  را به همراه آب ولرم  و مقداری عسل میل نمایید . این عمل را ۳ مرتبه در هفته انجام دهید .
مصرف روزانه و مستمر سالاد و سبزیجات به همراه غذا
سبزیجات به دلیل اینکه منبع فیبر ها ، رنگدانه های گیاهی و آنتی اکسیدان ها هستند از بروز مشکلات قلبی از جمله ایست قلبی جلوگیری به عمل می آورند .
مصرف روزانه و مداوم انواع میوه ها
میوه ها سرشار از ویتامین ، املاح ، رنگدانه های گیاهی ، و آنتی اکسیدان ها و فیبر ها هستند . آنها با چربی خون مبارزه می کنند و از بروز سکته قلبی و همچنین بروز سکته مغزی جلوگیری به عمل می آورند .
مصرف چربی های سالم
چربی های خوب شامل روغن زیتون ، کانولا ، روغن بذر کتان ، روغن گردو ، روغن آرگان ، روغن ۷ جوانه ی طلای طبیعت ، روغن اسفناج و روغن بادام زمینی و روغن کنجد می باشد.  این چربی ها به کاهش التهاب داخلی ، کاهش میزان کلسترول ، بالا بردن سطح ایمنی در بدن و سلامت سیستم عصبی بدن و مغز اقدام می نماید
کافیست روزانه و به مقدار متعادل به همراه آب ولرم مصرف نمایید . توجه فرمایید که از مصرف همزمان روغن های دیگر خودداری فرمایید .
مصرف روغن زیتون
روغن زیتون از چربی های اشباع شده سالم برای قلب می باشد که بدون تأثیر بر HDL سطح کلسترول خون را کاهش می دهد .
کافیست روزانه ۲ الی ۴ قاشق غذاخوری از این روغن را به همراه آب ولرم میل نمایید . همچنین می توانید سبزیجات را با این روغن سرخ کرده و میل نمایید .همچنین می توانید در انواع سالاد ها و همچنین برای چرب کردن گوشت جایگزین کره نمایید.
غلات سبوس دار حاوی فیبر
مواد غذایی حاوی فیبربالا مانند جو ، جو دوسر ، گندم ، برنج سبوس دار  محلول بوده و با کلسترول در دستگاه گوارش ترکیب شده و باعث خروج آن از بدن میگردد.
کافیست این مواد غذایی را روزانه مصرف نمایید .
مصرف بلغور جو دوسر
کافیست یک ونیم فنجان بلغور جو دو سر پخته شده یا ۱ فنجان از سبوس جو دو سر را به صورت ۲ روز در میان میل نمایید. همچنین می توانید از میوه هایی مانند موز ، سیب ، توت فرنگی ، گردو به همراه بلغور جو دو سر استفاده نمایید.
مصرف انواع خشکبار
خوردن متوسط برخی خشکبار مانند بادام زمینی ، و بادام باعث کاهش کلسترول خون می گردد. خشکبار حاوی چربی سالم و آنتی اکسیدان هایی است که به سلامت دستگاه های قلبی و عروقی کمک خواهد کرد .
کافیست در طول هفته ۲ الی ۳ وعده خشکبار بدون نمک استفاده نمایید . ( هر وعده خشکبار حدود ۳/۱ لیوان می باشد)
مصرف ماهی و غذاهای دریایی
از مصرف غذا های دریایی به ویژه ماهی در طول هفته  حداقل ۱ مرتبه دریغ نفرمایید . ماهی ها بهتر است چرب باشند . از بهترین ماهی ها برای کاهش کلسترول بدن می توان سالمون ، قزل آلا ، ساردین ،خال مخالی ، تن ماهی ، شاه ماهی ، ماهی آزاد را نام برد .
توجه فرمایید که میگو تنها غذای دریایی است که حاوی کلسترو ل بسیار زیاد می باشد و نباید آن را مصرف نمایید  .
مصرف سیر
سیر علاوه بر داشن ارزش غذایی بالا و طعم منحصر به فرد خود ، اشتها آور بوده . از جمله خواص آن ضد لخته شدن خون ، متعادل کننده گوگرد بدن وهمچنین  مانع تشکیل پلاک در عروق خونی است . بنابراین مانع بروز سکته قلبی خواهد شد .
کافیست روزانه ۲ الی ۴ حبه سیر را با آب میل نمایید و یا سیر خام را پوست کنده و به همراه سالاد لپه ، رسام ، پیتزا  یا سوپ میل نمایید .
مصرف بادمجان
بادمجان از جمله سبزیجاتی است که دارای فیبر بالا ی رژیمی ، پتاسیم ، ویتامین ب ۱، ویتامین ب ۶ ، منگنز ، نیاسن ، فولات و … است . که این مواد سطح کلسترول خون را ثابت نگه می دارد . همچنین بادمجان حاوی ناسونین می باشد و جاذب رادیکال آزادی که جریان خون را از طریق شل کردن دیواره های رگ های خونی بهبود می بخشد .
کافیست مصرف بادمجان را به هر طریقی که علاقه دارید در وعده های غذایی خود قرار دهید .
لازم به ذکر است این خوراکی نباید در دوران بارداری استفاده گردد. همچنین افرادی که مزاج صفراوی دارند و مشکل اسیدیته دارند و کسانی که مبتلا به بیماری صفرا یا کلیه هستند از مصرف بادمجان مطلقا خودداری فرمایند .
روغن دانه شنبلیله
روغن دانه شنبلیله طلای طبیعت سرشار از مواد معدنی نظیر آهن ، سلنیوم ، روی ، منگنز ، پتاسیم ، ویتامین آ ، ویتامین ب ، ویتامین ث و کلسیم است . اجزای موجود در دانه شنبلیله باعث می شود که کلسترول در بدن جذب نگردد. بنابراین از مصرف روغن  دانه شنبلیله دریغ نفرمایید.
کافیست روغن دانه شنبلیله طلای طبیعت را به همراه سالاد و یا در انواع سس ها مخلوط کرده و استفاده نمایید . همچنین می توانید روزانه ۳ الی ۵ قطره از روغن دانه شنبلیله را قبل از غذا به همراه آب گرم میل نمایید.
مصرف روغن شوید
یکی از بهترین داروهای کاهش کلسترول ، روغن شوید طلای طبیعت می باشد . لازم است بدانید مصرف طولانی مدت این ماده باعث کاهش بینایی می شود . کافیست روزانه ۵ الی ۶ قطره از  روغن شوید را به همراه آب ولرم به صورت میان وعده به ویژه ناشتا میل نمایید.
مصرف سرکه طبیعی
سرکه طبیعی نسبت به آب لیموی تازه و آبغوره  خاصیت صفرابری قوی تری دارد .سطح کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش داده  و باعث درمان بیماری رفلکس اسید ، فشار خون بالا ، نقرس ، عفونت تنفسی فوقانی خواهد شد .  تنها کافیست بعد از هر وعده غذایی ۱ الی ۲ قاشق  غذاخوری سرکه را به همراه ۱ لیوان آب گرم مخلوط کرده و سپس میل نمایید. اگر طعم سرکه را دوست ندارید می توانید آن را با آب پرتقال ، آب سیب ، آب انگور و … مخلوط نمایید .
مصرف آبلیمو ، آبغوره و آب زرشک، آب گوجه فرنگی ، آب انار
کسانی که طبعی گرم و معده قوی دارند می توانند از این مواد معجزه بخش استفاده نمایند . آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و گریپ‌فروت نیز از میوه‌هایی هستند که مصرفشان هم به صورت آب‌میوه و هم میوه تازه چربی و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
مصرف کاسنی – شاهتره
ترکیب برابر کاسنی و شاهتره برای تمام اخلاط بسیار مفید می باشد و با همه مزاج ها سازگار است . علاوه بر کاهش چربی خون ، قند خون را کنترل کرده فشار خون را پایین آورده و غلظت خون را ازبین می برد و برای درمان انواع آکنه و جوش نیز بسیار مفید می باشد .
کافیست روزی ۲ الی ۳ فنجان از ترکیب برابر کاسنی و شاهتره استفاده نمایید تا شاهد اثر فوق العاده آن بر بدن خود شوید .
مصرف روغن دانه گشنیز
مصرف روغن دانه گشنیز طلای طبیعت به کاهش کلسترول بد بدن و تری گلیسیرید کمک می کند . و میزان قند خون را پایین می آورد . درنتیجه دیابت را نیزکنترل می نماید .
کافیست ۳ الی ۵ قطره از روغن دانه گشنیز طلای طبیعت را به همراه آب ولرم و ۲ قطره آب لیمو ، ۲ قطره روغن هل  تازه میل نمایید . این عمل را ۲ مرتبه در روز انجام داده .
مصرف پیاز
پیاز قرمز در از بین بردن کلسترول بالا بسیار مفید می باشد . بنابراین از بروز سکته قلبی و به ویژه مشکلات قلبی و عروقی جلوگیری به عمل می آورد .
کافیست آب پیاز را به همراه عسل به مقدار برابر مخلوط نموده و سپس به صورت میان وعده به همراه آب ولرم میل نمایید .
همچنین می توانید ۱ عدد پیاز را خرد کرده و به همراه ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل و یک فنجان دوغ هر روز میل نمایید .
مصرف روغن ماهی
روغن ماهی حاوی اسید های چرب امگا ۳ می باشد . میزان تری گلیسیرید و کلسترول بد خون را به شدت پایین می آورد .
کافیست روزانه ۱ الی ۴ گرم روغن ماهی را به همراه غذا میل نمایید .
روغن ماهی جزء روغن های کمیاب و خاص می باشد .
مصرف روغن نارگیل
روغن نارگیل طلای طبیعت برای درمان خانگی کلسترول بالای بدن بسیار مفید می باشد .
کافیست روزانه ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن نارگیل طلای طبیعت را به همراه آب گرم و مقدار آب لیموی ترش  در سه نوبت میل نمایید.
مصرف روغن آمله
آمله و روغن آمله ی طلای طبیعت یک عامل طبیعی در کاهش غلظت چربی است . همچنین این روغن اثرات ضد آتروژینک دارد .
کافیست هر روز به صورت ناشتا ۳ الی ۵ قطره از روغن آمله طلای طبیعت را به همراه آب گرم میل نمایید .
مصرف آب پرتقال
کافیست روزانه ۳ فنجان آب پرتقال میل نمایید تا شاهد ازبین رفتن کلسترول بد بدن به صورت کاملا طبیعی شوید .پرتقال به دلیل داشتن ویتامین ث ، فولات و فلاونوئید ها بسیار مفید می باشد .
مصرف برنج قرمز
برنج تخمیر شده  (برنج قرمز ) باعث کاهش کلسترول بد بدن خواهد شد . این مکمل یک بار یا دو بار در روز استفاده کنید با این حال، مراقب باشید این مکمل ها را در دراز مدت استفاده نکنید علاوه بر این، برخی از محصولات برنج مخمر قرمز حاوی لووستاتین و مواد شیمیایی دیگر است که ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند.
از مصرف این مکمل ها در دوران بارداری ، تغذیه با شیر مادر و یا هنگامی که مبتلا به مشکلات کبدی هستید خودداری کنید.
مصرف عسل
عسل مملو از مواد معدنی و انواع ویتامین هاست که آن را به یک کلسترول تبدیل می کند . همچنین آنتی اکسیدان موجود در عسل مانع از خارج شدن کلسترول از خون خواهد شد. درنتیجه نمی گذارد به پوشش داخلی رگ های خونی وارد شود.
کافیست ۱ قاشق چایخوری عسل را به همراه ۱ فنجان آب داغ اضافه نمایید. همچنین می توانید ۱ قاشق چایخوری آب لیمو یا ۱۰ قطره سرکه سیب را به این محلول اضافه نموده و سپس میل نمایید.
همچنین می توانید ۳ الی ۵ قطره از روغن دارچین طلای طبیعت را به همراه ۱ قاشق غذا خوری عسل و ۱ فنجان آب گرم مخلوط کرده و سپس به صورت ناشتا میل نمایید.
مصرف سویا
خوردن آجیل سویا ، سویا و سایر محصولات غذایی ساخته شده از سویا مانند شیر سویا و توفو  ، راه بسیار ساده ای در کاهش کلسترول خون خواهد شد .
کافیست ۲۵ گرم پروتئین سویا در روز استفاده نمایید.
مصرف لوبیا
لوبیا مملو از فیبر محلول کاهنده کلسترول است . و شما را به داشتن قلبی سالم کمک می کند . انواع لوبیا عبارتند از : لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی ، لوبیا سفید ، لوبیا نخودی ، لوبیا سیاه ، لوبیا کره ای و… که کافیست به صورت مداوم ½  فنجان از لوبیای مورد علاقه تان را استفاده نمایید.
مصرف روغن زرد چوبه
زرد چوبه دارای خاصیت شفا دهندگی و درمان زخم است . این ماده غذایی سطح کلسترول خون را کاهش داده و ساختار پلاک در دیواره های عروق را متوقف می نماید.
کافیست روزانه چند قطره از روغن زرد چوبه طلای طبیعت را به انواع سالاد ها و یا سس هاو انواع غذاهای خود اضافه نمایید.
روغن آووکادو
آووکادو و روغن آووکادو طلای طبیعت سرشار از مواد مغذی به ویژه فیبر و چربی های مفید مانند اسید اولئیک می باشد. کلسترول بد را کاهش داده و بالعکس سطح کلسترول خوب را افزایش می دهد.
کافیست روزانه این روغن را به همراه انواع سالاد ها ، انواع سس ها و یا به تنهایی به همراه آب ولرم میل نمایید .
مصرف روغن سیب
سیب سرشار از پکتین و حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی می باشد که برای کاهش کلسترول بالا بسیار عالی می باشد. یک عدد سیب حاوی ویتامین آ ، ویتامین ث و … می باشد .
مصرف روزانه روغن سیب طلای طبیعت به همراه آب گرم و یا به همراه آب لیموی تازه ویا آبغوره بسیار مفید می باشد .
مصرف کرفس
وجود آنتی اکسیدان های بسیار زیاد موجود در کرفس خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و از ایجاد و افزایش کلسترول بد در بدن جلوگیری می نماید.
کافیست این گیاه را به همراه سبزیجات و یا در انواع سوپ ها و یا هر غذای دیگری استفاده نمایید.  لازم به ذکر است آب کرفس نیز بسیار مفید می باشد . پس می توانید روزی ۱ الی ۳ فنجان آب کرفس را به صورت میان وعده میل نمایید. اگر طعم آن را دوست نداشتید می توانید با آب میوه های دیگر آن را ترکیب نمایید.
مصرف اسفناج
شما می‌توانید برگ‌های تازه‌ی اسفناج را به عنوان یک وعده‌ی غذایی مصرف کنید. فقط کافی است به مدت ۳ دقیقه آنها را در مایکروفر قرار دهید. کمی پنیر پارمزان به آن اضافه کنید. آن را با یک قرص کامل نان گندم بخورید. این خوراکی سالمی است که سطح کلسترول‌تان را کاهش می‌دهد
مصرف بروکلی
بروکلی حاوی خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و همچنین طیفی از مواد مغذی مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر، منیزیم و ویتامین ث را نیز شامل می شود . فیبر درون بروکلی با اسیدهای صفرایی دستگاه گوارش ترکیب می‌شود و آن را از بدن دفع می‌کند. در نتیجه منجر به کاهش کلسترول بالا می شود.
کافیست بروکلی بخارپز را  در سالاد یا سوپ اضافه نمایید.
مصرف ریواس
ریواس یک گیاه ضد کلسترول است که سوخت و ساز بدن را تسریع می‌کند و به خاطر محتوای فیبر بالا سطح کلسترول ال دی ال را کاهش می‌دهد.
کافیست مقداری شیره‌ی افرا یا عسل به عنوان شیرین‌کننده به آن اضافه نماییدو همچنین می‌توانید هل یا وانیل به آن اضافه کنید. توجه فرمایید که این خوراکی را پس از یک وعده‌ی غذایی پر چرب مصرف کنید. توجه فرمایید برگ ریواس را نخورید، چون حاوی مواد شیمیایی سمی است و همچنین در دوران بارداری از خوردن آن اجتناب کنید .
مصرف کنگر فرنگی
برگ‌های گیاه کنگر فرنگی حاوی نوع مخصوصی از ترکیب‌ها می باشد که  تولید صفرا را در کبد افزایش می‌دهد و به حذف سریع کلسترول از بدن منجر می‌شود، در نتیجه، دیواره‌های شریانی را لخته زدایی کرده. بنابراین، این گیاه در واقع سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
مصرف روغن زنجبیل
زنجبیل یک داروی گیاهی است که نه تنها به غذای شما طعم می‌دهد، بلکه منجر به کاهش کلسترول بالا می شود و همچنین و سطح کلسترول را نیز کنترل می‌کند.
کافیست روغن زنجبیل طلای طبیعت را در طبخ انواع غذا های روزمره خود ، انواع چاشنی ها و انواع سالاد ها استفاده نمایید.
مصرف چغندر
چغندر سرشار از کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است، که ساخت ال دی ال  را زیر نظر می‌گیرد و سطح کلسترول سالم را در بدن افزایش می‌دهد. همچنین شامل چندین مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین ث، فولات، منگنز و پتاسیم می باشد که بیماری‌های مختلف را  درمان می کند
کافیست آب چغندر را خالی بنوشید یا آن را با بعضی از آب میوه‌های تازه ترکیب کنید . توجه فرمایید که نوشیدن زیاد آب چغندر می‌تواند باعث تغییر رنگ موقت مدفوع و ادرار شود و همچنین کسانی که فشار خون بالا، مشکلات عصبی، بیماری قلبی،پتاسیم پایین ، بیماری کلیوی، اختلال نعوظ دارند و زنان باردار نباید از این داروی گیاهی استفاده کنند.
مصرف ماست
کافیست روزانه  یک فنجان ماست بدون افزودنی را به همراه غذا یا پس از صرف غذا میل نمایید . تا میزان کلسترول خون را حدود ۴ درصد کاهش دهد. علاوه بر این ، ماست خطر کلی بیماری‌های قلبی را تا ۱۰ درصد کاهش می‌دهد.
مصرف خردل چینی
خردل چینی خواص ضد التهابی دارد، و همچنین سرشار از سولفورافان، کلسیم، فیبر و ویتامین ث است که فشار خون و سطح کلسترول را تنظیم می‌کند. خردل چینی سدیم کمی دارد، از این رو، سطح ال دی ال را کاهش می‌دهد.
کافیست روزانه ½ فنجان خردل چینی را مصرف نمایید.
مصرف شکلات
شکلات یک آنتی‌اکسیدان قوی است که سطح کلسترول اچ دی ال را حفظ می‌کند. فلاونول‌های کاکائو و استرول‌های گیاهی موجود در شکلات تلخ غیر شیری می‌تواند سطح کلسترول ال دی ال را ۲ الی ۵% کاهش دهد.  که فلاونوئیدها از به هم چسبیدن پلاکت‌های خون جلوگیری کرده و از لخته شدن خون در عروق جلوگیری می‌کند.
کافیست روزانه حدود یک اونس شکلات مصرف کنید تا سطح کلسترول خوب در بدن ‌تان افزایش پیدا کرده و از اکسیده شدن کلسترول بد جلوگیری شود.
مصرف آب انگور قرمز
آب انگور قرمز در کاهش سطح کلسترول سودمند می باشد چون حاوی آنتی اکسیدان پلی فنول است. لازم است زنان در روز یک فنجان آب انگور بنوشند، و همچنین مردان می‌توانند تا دو فنجان از این نوشیدنی را میل نمایند.
مصرف مارگارین
مارگارین غنی از ماده‌ای به نام استرول گیاهی است که به کاهش سطح ال دی ال کمک می‌کند. لازم به ذکر است مارگارین از روغن گیاهی به‌دست می‌آید، هیچ کلسترولی ندارد.
کافیست به مدت ۳ هفته یا بیشتر به طور منظم آن را مصرف کنید، تا سطح کلسترول‌تان را تا ۱۰% کاهش دهد. همچنین می‌توان در پخت و پز از آن استفاده کرد وآن را روی نان شیرینی حلقوی یا نان تست بمالید.
مصرف توت هائتورن
توت هائتورن به عنوان یک ماده‌ی نیروبخش قلب عمل می‌کند که کل سیستم گردش خون را تغذیه می‌کند، و بنابراین، منجر به کاهش کلسترول بالا می شود. برگ‌ها، توت‌ها، و گل‌های آن برای درمان مشکلات قلبی استفاده می‌شوند.
کافیست سه مرتبه  در روز به هر شکلی که می‌توانید(کپسول، پودر، یا تنتور) آن را مصرف نمایید.
سایر داروهای گیاهی
از داروهای کاهنده چربی خون بسیارند که می توان به روغن گیاه خرفه طلای طبیعت ، روغن خارشتر طلای طبیعت ، روغن بید طلای طبیعت ، روغن عناب طلای طبیعت ، روغن قره قات طلای طبیعت ، روغن بنفشه طلای طبیعت ، روغن  هسته انار طلای طبیعت ، روغن اسپرزه طلای طبیعت  ،  روغن  دانه های کدو طلای طبیعت ، روغن خیار طلای طبیعت ، ترشک ، تمبر هندی ، کاهو و روغن تخم کاهو طلای طبیعت ، قدومه ، روغن سپستان طلای طبیعت ، روغن سماق طلای طبیعت  و غیره اشاره کرد.

کلسترول و مصرف روغن های سالم



جهت مشاوره در واتساپ طلابیوتی اقدام کنید !!


روغن خراطین اصل طلابیوتی


 فواید روغن کرچک اصل را میدانید ؟


خرید روغن آرگان اصل طلابیوتی !


روغن خراطین طلابیوتی

👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

مشاوره در واتساپ طلابیوتی
مشاوره در واتساپ طلابیوتی

برچسب ها

👇 ارسال پیام در واتساپ بدون نمایان شدن شماره شما (بیزینس اکانت واتساپ)👇

مشاوره در واتساپ طلابیوتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *